بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

Tak Ku Sangka : Tak Ku Duga




Alhamdulillah hari nie masih bernafas lgi eyda di bumi Allah nie . Hari nie hari yg ckop indah bgi eyda . Wp hari2 indah tpi hri nie rasanya lebih indah . Nak tau kenapa indah satg eyda cte hehe . Nie nak cte hri nie kol 2 sepatotnya eyda jumpa kwn eyda nie a.k.a photographer , my ex .  Jumpa pon cbb mintk tlg dy install adobe photoshop tuh kat lappy eyda . Dh lama dh mintk tlg dy tpi asyik tertangguh cbb dy busy ngan keje dy dan eyda plak tkde kat taiping . Tpi silap eyda gak nak dekat balik kolej bru ingatkan dy last2 hari nie dy kata dy kena keje . Eyda pon fhm lah . Dy seorg photographer fhm cgt lah keje dy mcm mana . Hurm sedih tk dpt jumpa . Lama tk jumpa dy , last jumpa pon taon lepas before eyda msok kolej sampai ckrg . 
Tkpe abaikan tuh .. alang2 dh story eyda nak promote lah photographer from Taiping nie . Kebanyakan gbr tunang / wedding / talent dy ambik semua cantik2 , tuh bgi eyda lah , korg boleh nilai sendiri .
FB : Mohd Hafis 
Time tgh sedih tuh plak blh jadi happy sbb 
Eyda menang GA drpd Baby-Lily-Design :)
Sapa yg rajin bw ke blog eyda mesti de nampak GA yg eyda join nie , ENTRY INI
Syarat dy pon plg senang lah eyda tgk . Dy de 2 kategori , eyda msok kategori blog dan alhamdulillah rezeki Allah bagi eyda menang . Hadiah dy menarik cgt tpi eyda tktau lah pengajur tuh bahagikan hadiah mcm mana . Eyda dpt tahu eyda menang nie pon sbb penganjur tuh post kat shoutbox eyda .
Sila klik gbr utk lebih jelas :)

Tgk dlm kotak tuh :)
Nie hadiah dy , bykkan :)
so nie lah pemenang dy 
Mcm tk percaya je menang kan hehe . Tpi rezeki Allah nak bgi tkde sapa thu kan :)
Nie tgh tggu hadiah tuh sampai hehe .
Tadi pon posmen bru je htr hadiah brooch yg eyda menang drpd ENTRY INI .
Tpi agak terkilan cbb sampul surat dh berkoyak + brooch dh rosak lngsong tkleh guna . Eyda tktau nk salahkan sapa tpi eyda dh mcj tuan yg bgi hadiah tuh dan ckrg tgh tggu dy reply mcj eyda . Eyda rasa yg bgi hadiah nie baik orangnya tpi nak salahkan posmen tuh pon tk blh gak . Hanya Allah saja lah yg thu kan . Okay lah penat menaip dh pon . Nanti klu ada perkembangan pasai brooch tuh eyda update okay . Hope org tuh reply msj eyda secepat yg mungkin kan :)
nie bukti sampul surat yg dh koyak
1 : tmpt pin tuh dh rosak trok dn mmg tkleh pakai lngsong
2 : mcm tuh lah eyda dpt bila eyda bukak sampul surat , brooch hanya dlm plastik 

4 comments:

farah hanim said...

xpelah
rezeki brooch tu xdee,
ape2 pon try nego ngn pengjur tu

Nur Asmida Bt Karim said...

@farah hanim dh mcj org yg sponsor brooch tuh nie tgh tggu maklum balas dri dy . Klu dy bt tktau jugak sya abaikan je lah . 2 kali dh jadi mcm nie , rasa serik pon de

Ikmal said...

Assalam, bukan rezekilah tu... Tapi tak apalah mungkin ada hikmah di sebalik semua tu...Sabar jer.. keep smile >.<

Nur Asmida Bt Karim said...

@Ikmal kann .. tkde rezeki nk bt mcm mana :)