بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

Jadual Kelas Sudah Keluar


Hye semua , kawan2 , blogger2 dan reader2 sekalian . Sihatkah anda semua ? hehe
Kali nie bkn entry GA dh hehe . Update pasai eyda nk msok kolej lgi 4 hari . Tak sabarnya nak balik kampung haha . Ahad daftar kolej tpi jumaat mlm insyaAllah eyda ngan fmly balik kpg dulu . Pagi ahad tuh bru htr eyda balik kolej . Alhamdulillah jugak semua eh tk semua dh settle . Duduk kolej mana dh tahu , jadual kelaz pon dh thu huhu . Mula2 eyda ingat jadual kelaz kena tgk kat Fakulti mse first day kuliah rupa2nya salah . Kena cari sendiri huhu yg pasti bukan di board Fakulti , sadisnya hehe . Tpi nasib baik lah ada senior eyda nie post dlm satu group tuh . Terus je download link dy bagi pastu run app n bt apa2 yg ptot last2 dy kuar mcm dlm gbr nie -,-

jenuh mengedit dlm words -,- coz tkleh copy paste
Selepas berhempas pulas mengedit dlm words taraaaaa nie lah hasilnya . Biasa saja cbb eyda bukan pro cgt pon . Janji senang tgk kan2 :)
kelaz kitchen hari rabu 4pm-9.50pm , amacam ? kurus ke tembam lgi eyda lepas nie tggu entry raya :P
Sekian itu lah entry kita . Ringkas ? tk kot hahaa tpi jadi lah kan . Ckrg pkol 2 pagi , lapaq aih . Masak Maggi jom :)

2 comments:

zOeY zAu YaH said...

smoga sukses dgn kelas2 tu semua ok..takde ponteng2 ke ape haha..

Nur Asmida Bt Karim said...

@zOeY zAu YaH haha insyaAllah tq sis :D