بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

UPDATE : Gegaran Yang Di rasai


Hye semua . Hari nie dh 2 mggu eyda kat kolej . Hari nie plak ada program LDK untuk semua pelajar semester 2 dan WAJIB . mcm biasa lah awal2 pagi bgon pegi dgr ceramah , lepas mkn tgh hari pegi bilik yg dh ditetapkan dan bersama dgn kwn2 yg lain . Kumpulan dh dibahagi awal , agak sedih eyda terpisah ngan Aimy . Semester lepas LDK kami sekali tpi sem nie terpisah jaoh kot . Eyda kumpulan 2 , Aimy kumpulan 11 , jaoh glerr kami lari . Tapi entry eyda nie bukan nk cte pasai LDK gedebak gedebuk semua tapi pasai GEMPA BUMI dan GEGARAN yg eyda dan kwn2 lain rasa sendiri . Before this ada dh gegaran , ala yg kecoh sebelum2 nie pastu dijangka ada tsunami tuh ingat lgi tk ? Klu tk ingat cari kat pkck google ea hehe . Masa gegaran sebelum nie eyda tk rasa lngsong wp 2 kali gegaran tuh jadi sbb masa tuh eyda tgh membuta -____- 
Gegaran kali nie dan terbaru mmg eyda rasa sangat2 sbb eyda study kat UiTM Permatang Pauh , Pulau Pinang of course dpt rasa kan . Mula2 tuh eyda dh rasa pusing2 mcm nak pitam dan eyda bajet nk pitam sbb perut kosong pagi kan tpi sebaliknya yg berlaku . Kecoh budak2 group eyda pasai gegaran dan mmg betul ia gegaran dan gegaran yg agak LAMA okay . Mmg eyda cuak sangat2 sampai meremang bulu roma . Tgk kt luar plak angin kuat sangat2 . Eyda pon apa lgi sepantas kilat update kat twitter dan ada respons dri seorang blogger ini . Disebabkan masalah tv yg tkde dan internet yg slow eyda mintk tlg dy update klu ada kenyataan rasmi tentang gegaran tadi . Akhirnya , dy tweet kat eyda kenyataan rasmi yg dikeluarkan akhbar Berita Harian . Korg BACA SINI okay . Okay lah itu sahaja nak bgtau . Jaga diri selalu semua . Eyda sayang korang3 semua <3<3

4 comments:

nana kamarul said...

scary nya! Nana tak pernah rasa lagi gegaran ni. Syukur alhamdulillah :)

Nur Asmida Bt Karim said...

@nana kamarul tuh kan . eyda pon kira first time je nie huhu

Misz Mieza said...

Gerunnya.. Hope semuanya baik2 belaka lepas ni..

ain dzaya said...

bahaya jadik org pulau..ngerii!!

kalau rasa CREATIVE, ARTISTIK, GEORGEOUS, ADORABLE, FASHINABLE,OWESOME clik sini : Konspirasi Blogger Kreative 2012