بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

UPDATE : Hilang Sekejap :(


Hye semua , eyda tkleh nk online lah ckrg cbb tkde lngsong tenet kat kolej eyda . N ie pon eyda terpaksa berjalan jauh mencari line tenet untuk online . Eyda update nie nak bgtau :

1 . Yg mana eyda ada join GA / contest / segmen  , maaf cgt2 eyda tkleh nak alert pape yg korg update . Eyda cuba sedaya upaya untuk online nie pon semata2 nk update bgtau semua nie . So eyda mintak maaf cgt2 :(
2 . Kpd segmen TEAMFOLLOWBACK eyda tkleh nk follow balik org yg follow eyda cbb masalah tenet yg tk dpt dielakkan , eyda baru lgi kat kolej nie dan tk cmpai semggu so byk benda kena settle kan . Tpi korg jgn risau cbb eyda AKAN FOLLOW korg selepas masalah interet selesai ataupun eyda dh beli broadband . Ckrg nie tgh survey broadband je . So Amer dan peserta TEAMFOLLOWBACK eyda mintak maaf cgt2 :(


1 comment:

Kesuma Angsana said...

ok.. faham apapun bila free2 tu update ler entry ye cheers