بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

3 Hari di Kolej : Mcm-mcm Hal


Hye semua kawan2 , blogger2 , reader2 . Sihat ke ? Semoga korg smeua sentiasa sihat ea . Hari nie hari ketiga eyda kat uitmpp . First week nie tkde belajar lgi cuma lecturers bagi briefing je . Eyda malaz nak taip panjang2 lah so eyda bgi korg layan gbr eyda je lah hahaha . Pleaseeee jgn tekan pangkah cblm habis tgk hehehe :P Gambar bwh nie masa eyda dlm kelaz tggu lecturer dtg . Biasa lah student yg pandai kena lah dtg awai kan hahaha #pandai ke ? tnye pointer kantoi wakaka# Nie kelaz ngan En / Chef Ahmad Fauzan yg mengajar subjek Food Study utk student dip foodservice management . Beliau TERsangat sporting + BEST !! Awai2 lgi dh buat lawak :) Cara beliau buat student termasuk eyda sendiri bertambah-tambah minat nak bljr subjek nie . 
Posing sebentar bersama nota subjek nie -,-

waiting for my lecturer , En Ahmad Fauzan :)
Please sengetkan kepala anda ! :P
Habis kelaz foodstudy sambung kelaz Kitchen , yeayyy 1 Masuk kitchen :) Tpi lecturer kita tkde cbb dy pegi Shah Alam . Sem nie kami dpt Chef Wanita :) Mcm mana penangan Chef Wanita kita tgk lah hujung sem nanti huhu
Dan mcm biasa / selalu dan mmg sampai habis sem nanti pon eyda akn berpartner ngan bestie eyda iaitu Aimy :) Beh nie gambar dy , segakkk kan org nya :)
I love u lalink :P
Nie plak gambar eyda ngan dy . Okay gbr eyda buruk kan :(  Tudung selalu jadi mcm tuh , geram tol .
Aimy & Asmida
Disebabkan lecturer tkde so tkde lah briefing apa lgi balik bilik lah hahaha . Balik bilik basuh baju plak nanti hjg minggu nie nak balik byk plak baju tk basuh , lebih baik basuh awai2 kann . Selepas Maghrib terus turun bawah dewan mkn nak mkn . Teringin nk mkn bihun sup lepas tgk roommate mkn moi sup . . tron bwh terus order bihun sup . Aimy plak mkn kuew teow bandung . Makanan eyda dh habis bru mknan aimy sampai . Tgh dy sedap2 dok mkn eyda pon jahat2 ambik gambar dy mkn a.k.a tgh kupas kulit udang wakaka . Muka serius glerrr habaq unkpa !
#Dear Aimy , ak tau ko bukan baca pon blog ak kan cbb tuh ak berani upload kat cnie wakaka , pleaseee jgn mrh #
Licin tuh pinggan , tggl kulit udang je hehe :P
Okay lah , masa untuk membuta plak . Walaupun kata tknk taip panjang2 tpi rasanya dah panjang so better stop before lagi100x panjang . Korg pon mesti penat nak baca kan2 . Tkpe , eyda faham . Okay lah syg2 sekalian . Take care ya ! ^__^

5 comments:

nuha ahmad said...

serius nye die kan hehe
kalau kte tak sempat kupas kulit dan ngap terus hee~

Nur Asmida Bt Karim said...

@nuha ahmad hehe eyda klu susah cgt nk kupas eyda tggl mcm tuh je . renyah sih

Tinta Hatiku said...

hye,

sy tag awak kat sini.

http://pinkmerahlembut.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tingkatkan-follower-anda.html

jom la join ^^

Nurulee said...

Comel je sis ni. Hehe. belajar rerajin =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/my-birthday-on-this-year.html

Nur Asmida Bt Karim said...

@Nurulee hehe thanks syg tpi biasa je :)