بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

GiveAway pertama Zeeqa "Happy 15th Birthday Zeeqa"









Jln2 terjumpa plak GA nie . . okay lah tknk ckp byk nk wish birthday adk manis nie .

ALLAH SELAMATKAN KAMU ,
ALLAH SELAMATKAN KAMU ,
ALLAH SELAMATKAN Zeeqa
ALLAH SELAMATKAN KAMU .

HAPPY BIRTHDAY TO YOU ,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ,
HAPPY BIRTHDAY TO Zeeqa 
HAPPY BIRTHDAY TO YOU .

dengan ini sya Eydanur akan sentiasa mendoakan ;

✔ awk dpt cinta ILAHI dan MANUSIA 

✔ bahagia di samping keluarga tercinta dan 0rg tersayang

✔ semoga awk panjang umur

✔ semoga dimurahkan rezeki

✔ awk berjaya di dunia dan akhirat

✔ happy selalu ea awk ^◕‿◕^

♥  # Selamat Hari Jadi Yg ke-15 adk Zeeqa #  

p/s : Korg klu nk join GA nie leh lah klik  SINI . . SINI

P/S : Baik Hati Klik SINI  =)
(eyda masok contest)

9 comments:

zeeQa said...

thx kak , nanti cek link oke http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Wc syg . . =)

zeeQa said...

oh kak , maksud akak nak lanjutkan tarikh tu mksudnya , tk faham .

Nur Asmida Bt Karim said...

yup , itu yg akk mksodkan cbb adk kte klu tk cmpai 20 org join adk cncel GA nie kan ? akk tgk tdi 2 org je pon . .

zeeQa said...

hye kak , sory ada penambahan syarat tau. baca balik semula oke http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/04/happy-15th-birthday-zeeqa.html

laila lee said...

awak laila dtg dari contest yg sama follow sini then nk wish good luck , jom ke blog laila: http://impianperasaanhidpku.blogspot.com/2012/05/happy-15th-birthday-zeeqa.html

zeeQa said...

awk menang GA http://koala-zeeqa.blogspot.com/2012/05/pemenang-giveaway-happy-15th-birthday.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Terkejot check comment menang GA , edit blog pon okay :)

zeeQa said...

hai kak , haritu ckp tk ad respon kan . ad sorg pemenang tk nk tuntut hadiah , so kita ambl akak menang brooch dr hot mumma . nanti bagi kita almt dgn nama oke . kalau bole bagi dkt facebook yurp :DD