بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK

Hye Semua , Eyda Harap Korg Boleh LIKE FANPAGE Facebook Eyda . Tekan LIKE di Bawah =)










Boring cgt2 nie tktau nk bt apa . Bukak fb pon mcm tkde ape . Ingat nk bw lah so usha blog jap de org chat ajak join  
SEGMENT : SERIOUS FOLLOW BACK 
Tgk tajuk pon mcm best n syarat2 dy tkde lah susah mne so nk try join lah kan .
Segment ini adalah segment serious follow back. Kena follow orang yang follow korang dengan syarat orang tu beri comment kat post korang mengenai segment ini. 

Syarat2 nak join segment ini korang kena :
1. Follow lah penganjur blog ini kan. :D (Will follow back,kan serious follow back)
2.Buat satu entry baru bertajuk SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK
3.Copy and paste banner yang simple diatas tu. Linkan dengan dengan link entry ini.  
4.Buat sedikit karangan sebab apa korang join segment ini. Dan adakah segment ini membebankan?
5.Tag kawan2 blogger korang. Takkan takde kot? sorang pun jadilah.
6.Hantarkan link entry korang yang tu kat ruangan comment post ini. 

Sebagai galakan sambutan segment. Segment ini memperuntukan beberapa hadiah yang lumayan  kepada perserta segment yang banyak dapat follower melalui segment ini. Bukti follower dilihat melalui comment di ruangan entry yang anda buat berkaitan post ini.
Selain itu, korang tahu referred blog? Blog top referred url ke segment ini akan memenangi LOMO AQUAPIX. Semakin banyak sambutan akan naik jadi 2 top referral.

sumber : google semata2 :P
kalau rezeki korang amer bagi serta filem nye sekali. Kalau tak korang pi beli sendiri.
psst: tuan blog beli lomo guna duit pendapatan nuff nuff jadi ini adalah satu pekongsian...
Tujuan segment ini adalah untuk mengeratkan silaturahhim antara bloggers dan readers. 
Tarikh tutup : 25.5.2012 11.59PM
1.   Sebab apa join segment in ?
Join segment nie pon cbb niat nk bw blog org , bce entry depa yg best2 n jelez tgk blog depa cantik ! hihi just kidding :P 
selain tu , nk tambah followers , kwn2 yg byk share info2 , tips yg menarik n best ^__^

2. Adakah segment ini membebankan?
Klu segment nie membebankan eyda tk join lah kan . Actually tdi berbelah bgi nk join tpi setelah fikir sedalam2nya dan drpd buang mse bek hadap fb tuh , faedah gak eyda join kan . So , ia tk lah membebankan (:

Secara rasminya eyda tag Shag dan Maryam =)

P/S : Klu nk join klik SINI 

P/S : Tlg eyda klik dan SINI
(Eyda masok contest nie)




80 comments:

are_lin@yu said...

serius follow balik..hehe..ayu dah follow sini..sweet 228 ;-)

Nur Asmida Bt Karim said...

Thanks ayu sudi follow kita :D

Blossom Heart said...

dah follow back :)

Nur Asmida Bt Karim said...

thanks syg =)

Seyra Zainal said...

dah follow sini yer :))

amercorner.blogspot.com said...

amer blogwalking disini, amer follow (kan ke serious follow back)

apap2pun thanks sudi join segment ini.
Dan good luck :D


:D

Sh Hily said...

hehe..hye dear..ifa serius follow kmu blik!hehehe

icumm said...

Cantiknye blog...icumm datang singgah balik...serious dah follow balik ^^ salam perkenalan

AlyNn NyzAa said...

serius da follow awk :D

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AkmaDanira said...

Saya SERIOUS FOLLOW awak.
Awak? :)

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

lyana kamal said...

singgah sini dari segmen sama :)
http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Seyra Zainal said...

http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

sera singgah sinii

Michelle Hopell said...

serius follow back
awak? hihi

princessrayha said...

serius follow awak balik..tq sebab follow saya

Myza Mubean said...

follow back :)

dinisamsuri said...

singgah dari segmen yg sama
thanks follow dini :)
follow dh belog ni

Nur Asmida Bt Karim said...

Thanks cpe yg follow eyda =) Serius Korg Follow Back . Love U All , ,muuaahh ! =)

♥ Damia Raisha (◕‿◕) said...

dari segmen sama..dah follow balik

MiSz AzUmI said...

umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

@ deqla manjew said...

salam... dari segmen yg sama... sy serious follow back! :)

aynora nur said...

datang follow awak balik, k...

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Farra said...

Daripada segmen yang sama . singgah and follow sini ^____^

http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

follower 251 dri segmen yg same

Nur Asmida Bt Karim said...

Thanks aini =)

super CB said...

hye , saya dah follow sini . Serious follow back ! :)

http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

hawa said...

wasalam :) done serious follow back ^^

http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
ok i folo u back dear..
tq folo blof syieda.. :)

Nur Asmida Bt Karim said...

welcome syg2 eyda yg follow eyda ;)

SHAHZEE said...

dh follow back:)
salam perkenalan...

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam perkenalan shahzee =)

Wanieys said...

Singgah dari segmen sama^^
Wanieys follow sini =.=
Awak serious follow back keyh^^

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

Nyue said...

serius nyue dah follow back

http://nyueyien.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Azza Afdzal said...

datang dari segmen yang sama

serius dah follow blog awak :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

✿•°˚°Aini Sha°˚°•✿ said...

Salam,
Singgah dan Follow..
Dari segmen http://www.ainilittlesweet.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

5zol said...

dh follow

http://5zol-saidsomething.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

CIK YUYU said...

ok follow....

http://cmasayu.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Pecinta pink^^ said...

salam ,,saya singgah bw..dri segmen same..serius saya dah follow..hikhik..jom-jom singgah sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx(^_^)

9n0L4 said...

seriously done follow. 292. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Tyra Faiera said...

Assalamualaikum w.b.t.

Ainun dtg follow dri segmen yang sama. Jom follow blog ainun plak :)

http://tyra-faiera.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Semoga hari hari kamoo penuh dengan kecerian :)

Nur Asmida Bt Karim said...

Thanks my deae , sya akn follow balik anda semua dan thanks sudi singgah =)

Zaidalifah Hussin said...

DARI SEGMEN YANG SAMA...

BLOGWALKING & DONE FOLOW U BLOG

http://kumahuitu.blogspot.com

!em@ GurLz said...

hye...
iema dtg nie...
bls kunjungan smbil follow ^^

Nur Asmida Bt Karim said...

Thanks zaida dan iema sudi sggh =)

hazirah said...

Serius follow back :D I've done follow you :D

http://ziraalif019.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Cik Farhana said...

Tq For following me dear~follow sini jugak:)
Keep In Touch always key(:

Nur Asmida Bt Karim said...

Okay my dear , thanks follow =)

ATIQAH said...

salam, serious follow back? saya dari segmen sama



http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

arissa. (not the real name) said...

done follow ! don't forget to follow me back ok?.. :)

aynora nur said...

dah lama dah follow sini,
cuba jenguk blog saya, awak pun mungkin dah lama seriously follow saya, hehe...

Killa said...

serious i follow u back..

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Thanks all , eyda dh jenguk blog korg :)

*NurSyahieraDahhari* said...

follow u back :)
eyda, taiping tang mane? hehe.

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

eyda lha ♥ said...

Dari segmen yang sama
done follow awak :)
jom singgah n follow blog eyda :)
http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

Nur Asmida Bt Karim said...

Syahiera & eyda , sya dh follow awk . Thanks my dear :)

Moon said...

Salam kenal Eyda,

Ni dah follow... serius :D

Moon...

Cik Emma said...

nice blog .. follow :)

http://cik-emma.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Cik Syiera said...

salam..
thanx follow syiera..
syiera juga dari segmen yg sama..
syiera follow awk..:)

ANWY nice blog..

deqjamucuxx said...

serius follow .

salam kenal

http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

ahmad zikron said...

done follow here..

Si Cadburry said...

dR SEGMEN SAME :) DONE

chipalicious said...

mimi follow sini :)

http://bemysite.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back.html

haruhikumiko said...

da folow sini balik =)

shar90 said...

eloo... dh poloe sini xD

Nur Asmida Bt Karim said...

Moon , Cik Emma , Cik Syiera , Dekjaq , Ahmad Zikron , Si Cadbury , Mimi , Haruhikumiko dan Shar90 : thanks all follow me back . Korg mmg serius follow back :)

cyda said...

dari segmen yang sama , follow blog ini :) jangan lupa follow back . hihi

http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Dari segment yang sama, Follow Blog ini!

http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Rafflesia™ said...

as-salam..
datang dari segment yang sama. follow sini ye?

http://lovestory313.blogspot.com

@

http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


syieda,

MISS Z BERCELOTEH said...

Kompom serius!!
dah follow dah blog ne..
meh ke blog miss z pula...

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Fazi Isma said...

dh follow sini kembali =D

Malyhah Eyna said...

dari segmen yg sama ..done follow :D

ENRECCA :) said...

Dah follow back dari segmen yang sama :D http://f-elldowntherabbithole.blogspot.com/2012/05/ameers-segment-serious-follow-back.html :D :D

Nur-Azam Shahdan said...

salam, lawatan balas sini :)
dari segmen yang sama, serius dah follow sini :D

entri segmen: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

entri terbaru: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/community-rancangan-favourite-dah-tamat.html

nawza said...

saya dah follow balik..tq yer follow blog saya..=)

missp0tpet said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

Do follow mine ;)

http://missp0tpet.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Nara Insane said...

Nara dari segmen serious follow back . Dari segmen yang sama . Done follow . :)

http://irahsecret.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

Diera Tekikushika said...

slm perkenalan. jom g blog saya =)

amercorner.blogspot.com said...

kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

komen yang dikira adalah
Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
(Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
anda)
ataupun ada ayat follow blog ini.

Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
:D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

Nur Asmida Bt Karim said...

@amercorner.blogspot.com pnjg nye hehe . okay semua beres nanti eyda comment kat entry amer tuh :D

Amalina said...

Dari segment yang sama : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html ..
Follow Blog ini : http://nuramalinastoryforever.blogspot.com