بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

MiaDuniaku 1st Giveaway






Syarat penyertaan:-

-terbuka kepada follower blog 'miaduniaku'....yang belum follow..sudi-sudikanlah..
-beralamat di Malaysia.
-buat satu entry ' MiaDuniaku 1st Giveaway ' bersertakan banner di atas yang dilinkkan terus ke sini.
-follow  blog penaja serta 'like' fb ATAU 'twitter' ..
~Penaja pertama~  Scarf  Sweethoney 
~Penaja kedua   ~ Sharina Elyana
~tag 2 orang rakan dan pastikan mereka tahu. 
-sudah siap semua tuu..hantarkan komen dan link entry serta ID fb ke ruang komen di sini.
-mencari 4 orang pemenang bertuah  berdasarkan cabutan bertuah dari pemilik nama blog ini,..Puteri Mia anak mama yang tersayang itu..

Hadiah:-

~seorang pemenang untuk sehelai  Shawl Zippy Zayra oleh Scarf Sweethoney(warna adalah dari  pilihan pihak penaja.)







~seorang pemenang untuk edit blog berupa:- banner blog, header blog, cursor serta watermark..dari Sharina Elyana.
~2 pemenang akan menerima tanda hati dari penganjur GA..
~Bonus~3 blog paling Puteri Mia suka tengok akan di 'review' oleh penganjur...

Marilah ramai-ramai sertai disamping ...boleh kita saling menambah kenalan. .

Eyda tag Cik Bunny , Mieya 
Tekan Sini nk join



P/S : Assalamualaikum . Kawan mintak tlg boleh ?
1. Tlg like page nie =)

http://www.facebook.com/PizzeArts

2. Then like gambar kita :D
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=219296364845551&set=a.218668008241720.43294.192729884168866&type=3
Terima Kasih cgt2 sapa yg likes tuh .


♛Saya Hargai Jasa Baik Anda Semua ♛ ♥

8 comments:

Cik Bunny said...

thanks tag cik bunny
good luck =)

Nur Asmida Bt Karim said...

welcome dear =)

Rafflesia™ said...

goodluck kak..nanti nak joint la.. -.-

Nur Asmida Bt Karim said...

hehe join lah adk , ramai2 lgi bagoz =)

izan mama mia said...

tq dear..sudi sertai.. :)
..sory bw laju-laju ni..

Nur Asmida Bt Karim said...

wc yunk =)

~ Nadia Nesbit ~ said...

Akak, tlis entry yg berkaitan n papeje ke berkaitan Miagibeaway tuu?

Nur Asmida Bt Karim said...

Soory dear late , tulis entry pape je pasai GA tuh :)