بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

SEGMENT : "Saya sayang blog saya sebab..."


Hye semua . Sejak kebelakangan nie eyda dh ketagih ngan benda nie je . Tktau mcm mne benda nie boleh tarik eyda dlm nie tpi mmg eyda dh ketagih glerrrr ! (ayat ygtkleh blah!)
Okay , actually eyda ketagih segment , contest / GA yg blogger2 len buat . Pantang nampak de benda tuh mula lah tgn gatai2 nk join . Yelah boring kan , tk clah nk join =)
Kali nie eyda join Segmen "Saya sayang blog saya sebab..."
Nak tau syarat2nya sila terozkan membaca okay =)

1) Buat satu entri bertajuk Segmen "Saya sayang blog saya sebab..."
DAH TUTUP :)

2) Lekatkan header kat atas tu dlm entri korang & linkkan ke entri ni..

 3) Follow blog ni "Alynn Nyzaa Punyer Blog"

4) Sambung ayat "Saya sayang blog saya sebab..." dengan idea kreatif masing2..citer sikit apsal korang syg blog korang..

5) Tag seberapa ramai rakan blogger & pastikan diorg tau (MINIMUM : 2 ORG)

6) Dah siap? Anta link entri korang kat ruangan komen entri ni..

Jelas x? Kalau x faham jgn malu2 tny ok? :D
ak wat segmen ni sbb nk tahu pe sbb2 korang syg blog korang..nnt ak updatekan list peserta..
so, bolehla korang2 p terjah blog2 yg join segmen ni utk baca entri diorg di samping tmbh kenalan baru...^^

TARIKH TUTUP:

30 APRIL 2012 (TEPAT 12 TGH MLM)

jOm join ramai2!! :D

# Saya syg bllog sya sbb kat sini lah tempat sya nk meluahkan perasaan marah , sedih , cinta dan segala2 . Hanya di sini . Wp sya tahu tk semua org suka usha / baca blog sya tpi itu tk mematahkan semangat sya utk berblog . Alhamdulillah sya dh berblog 9 bulan , dan sya masih baru dlm dunia ini . Byk yg sya tk tahu . Blog sya nie pon first akk angkat sya yg bt . Lama2 tuh sya bljr bt sendiri , tgk tutorial blogger lain . Bila kita sendiri yg usaha nk bt blog nie nampak kemas , cantik , tk serabut mcm sya bru sya thu erti syg dan hargainya blog sya . Kdg tuh pernah sya tkleh bukak blog sbb lupa password , hihi :D Tpi sbb syg sya usaha gak bukak blog nie . Yg itu tk terkilan cgt dibandingkan dgn hilangnya followers setia sya . Sama ada depa ter unfollow sya ke ape ke sya tk tahu lah . Time tuh mmg sedih cmpai rse mcm nk berhenti je . Dan bila difikirkan balik , sbb sya berblog bukan sahaja nak cari followers atau kwn tpi sbb sya nk meluahkan perasaan sya , nama pon ONLINE DIARY kan :) so sya trozkan juga berblog . Tkpe lah klu org tk sudi follow sya , sya tknk paksa2 . Sebab itu lah sya syg blog sya . Byk kenangan manis dan juga pahit , ouch ! ;( . Alhamdulillah sya masih diberi peluang utk berblog dan meluahkan mcm2 di sini . #
Saya tersangat lah sayang akan blog saya <3<3

Secara rasminya sya tag akk angkat sya yg bantu sya dlm blog ini
Kak Yana dan juga Hamba Allah ini Hansya

P/S : Tlg eyda klik SINI
(Eyda masok contest nie)


19 comments:

Miss BaNu said...

saya dh follow sini dh..by the way jempu join GA nih yer- http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-miss-banu-aziela.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Thanks dear . Sya dh follow n join segment tuh , thanks invite =)

AlyNn NyzAa said...

thanx join ^^

♥ Safiena ♥ said...

Hye sweetie. Safiena datang berkunjung. Dari segmen yang sama. Jemput datang blog.

Link Entri
http://www.pinkizluv.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab/

All the best and happy blogging :)

Putry Shana said...

salam...asmida..
truskan la berblog klu awk mnat...
sya pon mnat berblog wlaupun kdang2 rsa mcm syok sndri ja ckp sorg2..

tpi sbnarnya kita ad silent readers..
salam perkenalan ye =)

aquagugurl said...

Hi,Asmida..kita sama ler..akak pun dah ketagih pulak masuk segmen le GA le..pntang tengok blogger buat segmen n GA ni,akak pun gatal le tgn nk joint..btw,salam perkenalan dari segmen yg sama..hehe

http://chintahati81.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Thanks putry shana . Minat berblog tuh mmg ade . Thanks nasihat n also salam perkenalan from me ;)

Nur Asmida Bt Karim said...

Thanks dtg terjah blog eyda . hehe jom2 join segment2 yg blogger bt . eyda pon dh join byk segment , GA , contest tpi tkde rezeki menang lgi kan . akk klu minat blh je check entry eyda cblm2 nie =)

Michelle Hopell said...

membalas kunjungan
salam kenal :)

Solehah Shamsuddin said...

hye eyda.tq visit sy ye.salam perkenalan juga

atie tyra said...

hai :) dari segmen yang sama . balas kunjungan akak .

Nur Asmida Bt Karim said...

tq syg =)

anim said...

berjalan - jalan ke sini pula.. dari segmen yang sama.. thanks ya :)

SunnyFunny said...

dtg sini & follow .

http://serikandi95.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html#comments

rAIHan said...

singgah sini dan follow..
dr segmen yang sama..

jemput singgah, follow sekali..
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/04/segmen-saya-sayang-blog-saya-sebab.html

fatin hazirah said...

singgah awak balik :)
good luck

Nur Asmida Bt Karim said...

thanks fatin hazirah :)

(Yana) said...

thank coz tag akak :)

Nur Asmida Bt Karim said...

Welcome :)