بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

♥ Blogwalking ♥

Alhamdulillah contest yg eyda join dah tamat .. Dan org yg anjurkan contest tuh a.k.a Hazwan Hairy dah listkan senarai peserta contest untuk di blogwalking . So eyda kena lah cepat2 bw depa semua sblm eyda makin sibuk kat kolej nie . Tapi masalah internet kat uitm nie mmg tkleh elak , mcm mana pon kena gak keluar dari situ untuk dapatkan line yang bagus . Walaupun dah beli broadband pon kalau duduk dalam kampus CONFIRM line teruk tapi keluar kat Perda okay je , laju lagi ada lah . Ada kwn ckp kawasan dalam kampus nie mmg semua line maxis , celcom , digi semua teruk . Eyda kalau boleh nak habiskan blogwalking semua blogger-blogger yg join contest tuh minggu nie yang seramai 107 orang . ALHAMDULILLAH juga eyda baru je selesai bw ke semua blog-blog tersebut . Dan bila bw ke blog org nie alaaa jealousnya tgk blog depa semua cantik , kemas  .. tgk blog eyda plak biasa2 sahaja . Takpa lah lgipon berblog nie pon untuk luangkan masa je tpi skrg mcm tkde masa plak :( Sampai entry kebanyakannya auto-publish . Mohon jangan marah klu takda entry baru atau bagus ke apa lah . Eyda mintak maaf sangat2 :(
*update blog pon kat Mcd Batu Feringgi*

1 comment:

afifudinsohaini said...

Hai..hai..dari contest hazwan..done follow..