بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE


Hah ! Nampak tk header yg eyda tempek tuh ? Eyda saja mencuba join contest blogger Hazwan Hairy nie mana tau nasib baik dapat kalendar dy tuh .. serius cantik lol kalendar dy .. bestnya klu eyda pon ada kalendar eyda sendiri huhu *berangan sudah* so hairy *sambil kenyit2 mata* harap ada rezeki eyda hehe :D
Nak tgk kalendar Hairy nie mcm mana ? Hah bawah nie gbr kalendar dy :)


So korg apa lagi jom lah ramai2 meriahkan contest Hairy nie .. mana tau nasib baik dpt kalendar .. tk pyh susah2 pergi beli barang kat pasaraya pastu mintak kalendar *eyda suka lah buat huhu ^__^ *
Tapi sblm join mesti korg nak tahu syarat2 nya kan so taraaaa :
SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM 
3. LIKE page penaja : BOX CREATIVE3. Tajuk CONTEST KALENDER 2013 EKSKLUSIF HAZWANHAIRY | BOX CREATIVE4. Tempek header diatas.5. Link kan entry anda pada post entry ini

Tarikh tutup : 12/12/2012
Selamat join contest :)

27 comments:

hazwan hairy said...

knyit2 liik..hahaha....terima kasih sgt sbb sudi join contest ni..insyallah anda akan dpt juga...all the best tau! nnti tersnrai or x bgtau k..hehe

Nur Asmida Bt Karim said...

@hazwan hairy ur welcome .. tktau nk update apa kat blog so join lah mana2 contest yg menarik huhu :)

HanaNabihah said...

Salam. Singgah dari contest yg sama. Moga dpt tempek kalendar retis ni di dinding rumah. All the best =D

Cik Fie said...

saya dari segmen yang sama . dah follow awak . follow saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Azwar Syuhada said...

Salam , azwa datang terjah dari segmen yang sama.. >_<

http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Cik Rongoks Ika said...

datang dari contest yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Nur Razlinda said...

haii.. salam terjah.. saya datang blogwalking dan follow awak :)

jemput singgah juga-->http://lindafuad.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

hazwan hairy said...

dah list snrai peserta..blh BW dorg klo da msa...

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari contest yang sama....hehehe..ada masa dtg la ke blog ayu yer...hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

beloGIsam said...

salam perkenalan,, belogisam disini dan mengharapkan komen negatif dan positif,, happy to see you all.. follow da,, juga dari segmen yg sama

::azmina nordin:: said...

singgah kembali dari contest yang sama http://azminanordin.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

CikZaniff said...

saya suka limau nih ~...

tapi takot nak mkn kerap-kerap..sakit perot plak.:)

MisEyz BLurz said...

Hai..salam singgah..Eyz dr contest yg sama..keep in touch!^_^
http://miseyz.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Princess Syazliyana said...

dtg balas kunjungan anda :) done follow you dear

Dianaa said...

balas kunjungan ^^

miz ruha said...

balas kunjungan... :)

Mimie Najib said...

salam knjungan dari segmen yng sama.. :)

shuhada said...

membalas kunjungan dr segmen yg sama... follow #720

sieyzu eiyka said...

Hai . Anis datang dari contest yg sama . Gud luck ya . ;)

~LoVE PiNk~ said...

hye..dtg cnie dari cntest yg same..wish u luck k..;)

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

singgah dari segmen yang sama... ( dah lama follow ) :)

Meh lah terjah blog shawal jugak.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/

Azza Afdzal said...

blogwalking dari contest yang sama :)

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/11/contest-kalender-2013-eksklusif.html

ayut said...

blas singgah ke sini..all the best yer :) salam kenal...

Cik Aien said...

salam kenal..saya singgah dr segmen yg sama..follow sini jugak :) follow saya jugak ye...

http://asmadiaien.blogspot.com/2012/12/contest-kalender-2013-eksklusif.html

Sue-Rya Qistina said...

salam. saya dtg balas kunjungan :)

www.suriaqistina.blogspot.com

Dunia Wilma said...

Selamat berkenalan...
Maaf Wilma lambat balas kunjungan Nur Asmida ^_^
Wilma dah jadi follower # 727 ya...

http://www.duniawilma.com/2012/12/contest-kalender-2013-ekslusif.html

Nadya Bubble said...

Hadiah wang tunai RM100 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/cabaran-seo-blog-3-dalam-1-happy-new.html