بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

SEGMEN : TINGKATKAN VISITOR DAN FOLLOWERS


Hye Semua , Eyda Harap Korg Boleh LIKE FANPAGE Facebook Eyda . Tekan LIKE di Bawah =)





TEKAN SINI nak join :)
Eyda sedang berusaha dgn gigih mengfollow blogger yg join segmen nie . Hope join segmen nie dpt tambah kawan , follower dan tingkatkan visitor ke blog nie :)

26 comments:

----- ----- said...

singgah dan follow..^.^

yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
NINJA

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

dari segmen sama..membalas kunjungan awk...sambil singgah ni nak jemput join segmen Farisha ---> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

M Fizan said...

goodluck . hehe. i dont find followers anymore. search for readers.

Nur Asmida Bt Karim said...

ninja & farisha : sya follow anda juga ea
fizan : hehe thanks :)

Cetusan hati said...

singgah sini dan follow anda balik :)

ejulz said...

waaa. rajin join segmen.. :)

Nur Asmida Bt Karim said...

ejulz : time nie je pon nk rajin2 hahaha

eizrul eizad said...

salam,thankz yup sudi join

Cik Jajika said...

Thanks.. sudah follow... ehhe

Cik Syiera said...

salam kenal..
done follow u..

Yana Aina said...

dr segmen yg sama ... sggh n follow awk kembali :)

fairus abu bakar said...

tenkiu singgah bLog...fairus dah foLLow awak!

mi.yu said...

Miyu datang dari segmen sama juga! Thanks Asmida ;)

Fahz said...

assalamualaikum.selamat bersegmen.salam perkenalan.yok singgah blog fahz :)

babycomel said...

pun mari dari segmen yg sama.. thanks ye

Cik Awin said...

dari segmen yg sama...done follow...

ϟhαff ƒiⓔzα ❥ said...

tekan blog link awk sambil follow . meh tekan kita punya pulak :)

http://fiezamirza.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

Fara Chew said...

salam.. dtg dr segmen yg sama.. hit me back

http://farachew.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

fatihah kamsah said...

singgah and folo dr segmen yg sama..http://semanisugar.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html

Cik Amal said...

salam singgah dan follow belog ini
dari segmen yang sama
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/segmen-tingkatkan-visitor-dan-followers.html


belog ni, amal tengok tak ade HEARTBEAT
HEARTBEAT tu macam nuffnang, boleh dapat duit even dengan blog
meyh tengok tuto yang amal buat
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/05/cara-daftar-heartbeat.html
*tak ganggu status BE nuffnang

Nur Asmida Bt Karim said...

@Cik Amal Thanks follow sya . bye heartbeat sya de kat sidebar tuh je :)

Nur Asmida Bt Karim said...

@fatihah kamsah Thanks awk sudi singgah dan follow blog sya :)

Nur Asmida Bt Karim said...

@Lily Thanks awk sudi singgah dan follow blog sya :)

Nur Asmida Bt Karim said...

@Lily Thanks awk sudi singgah dan follow blog sya :)

Nur Asmida Bt Karim said...

@ϟhαff ƒiⓔzα ❥ Thanks awk sudi singgah dan follow blog sya :)