بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

;; Adik Oh Adik ;;




Hye semua . Sihat ke ? Semoga semua org sihat2 ea . Eyda kurang sihat . . sakit kaki dh brapa hri dh . tpi tkpe abaikan bkn tuh eyda nk cte . Eyda nk cte yg eyda dh kehilangan seseorg yg eyda syg #bf# . Eyda sedih sangat2 tpi kejap je lah . Bt apa nak sedih lama2 , hilang pakwe je . Ramai lgi yg menanti hahah perasan sudah ! Mungkin tkde jodoh kan . Redha je lah . Tuh patung dy bgi , nama dy semua bagai2 yg de kenangan ngan dy tuh eyda simpan satu tmpt dan klu blh tknk tgk coz nanti eyda yg sakit hti . Yelah sapa tk sakit hti bila benda yg sama selalu jadi . Asal couple je tk penah kekal , hurm ptot lah mak tk bgi lyn cinta2 nie ckrg tgk ah apa jadi . Nasib badan kan . Dh2 tknk cte pasai dy . 


Nk cte pasai fmly plak . Alhamdulillah akk eyda dh selesai interview dy kat UPSI hri nie . Dy terlampau nervous smpai tk tdor mlm , apa yg dy dok melalut corg2 tktau lah eyda dh tdoq dibuai mimpi pon . Kecian dy eyda tk teman dy berjaga . Ingat pegi UPSI boleh lah jumpa abg a.k.a abg angkat eyda yg stdy kat situ tpi masa tidak mengizinkan :( Lepas akk habis interview ayah nk troz balik Taiping so tk dpt lah jumpa . InsyaAllah hari lain ada lgi :) 
Cuma apa yg eyda tkleh lupakan hari nie bila something jadi kat adk laki eyda tuh . Nak dijadikan cte dy boleh terjatuh dlm toilet masa kami berhenti rehat kat R&R Tapah . Kecian dy tau , pinggang dy habis lebam2 luka ckit2 . Pelik dy boleh terjatuh dlm toilet . Eyda tgk pon eyda mcm terasa apa yg kena kat dy tuh cbb nama pon adk beradik kan . Cubit paha kiri paha kanan terasa gak kan . Mcm tuh lah apa yg jadi dan apa yg eyda rasa . Asal lah adk eyda buas cgt kan dh lebam habis badan2 . Balik rumah plak bt muka kesian kat mak . Tpi bila mak sapu minyak tau gedik2 sakit #comey time dy gedik2 manja even dy dh form1# Okay lah eyda nk kuar ngan fmly mlm nie ,nak beli barang nanti nak balik kolej dh . Lgi 2 mggu je nak balik kolej :)

1 comment:

Iena Eliena said...

salam..
jalan2 kt sini & cik iena nk tag
jom join.careeron9 buat segmen khas utk blogger
http://www.ienaeliena.com/2012/05/wwwcareeron9com.html
tarikh tamat:31 mei 2012