بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

Jom Join Says.com ! Boleh Menjana Pendapatan


Apa kelebihan Says ?

Says ni memang banyak jugak kelebihan tersendirinya . Dan kelebihan inilah yang membuatkan ramai pengguna says terus setia dengan komuniti ini . Apa ye kelebihan tu ?


1.  Pendapatan yang diupdate setiap jam .

A'ah . Pendapatan akan diupdate setiap jam . Tapi , rasanya kali ni diorang dah upgrade kot . Sebab Lyssa try promote tadi , tak sampai sejam diorang tunjukkan dah berapa earning yang kita dapat dan jumlah klik per unique kat kempen-kempen yang kita promote kan . Best kan ? Biasanya Says akan memberi RM 0.20 - RM 0.40 setiap klik bergantung kepada nilai iklan tersebut .


2. Bayaran/Payment melalui Online Banking

Apabila korang dah cukup jumlah minimum yang ditetapkan iaitu RM 50 , korang boleh cashout earning korang tu . Pihak Says akan memproses wang korang and akan dikreditkan masuk ke account bank korang . Bagi budak-budak bawah umur pun boleh join kalau nak , tapi mesti minta izin ibu bapa terlebih dahulu lah sebab ianya memerlukan no akaun bank . Tau ? Tau ?


3. Cara untuk iklan ?

Mudah saja . Korang perlu sebarkan iklan-iklan dari says dengan menggunakan Facebook , Twitter atau postkan iklan berkaitan says di blog . Senang kan ? Tak tahu macam mana nak dapatkan link iklan ? Tak pe . Sekarang ni , korang daftar dulu ..
Pastu akan keluar macam GIVEAWAY kan ? Korang tick 10 hadiah yang korang nak dulu . Lepas tu , bawah sekali ada Create A New Account ! Then masukkan email and password facebook korang . Tekan ADD TO FACEBOOK .

Lepas tu , korang scroll bawah sekali dan tekan View More Social Recommendations !


Dah ? Ok . Buat masa sekarang , akan keluar macam ni kan :


Klik untuk nampak lebih jelas 


 Yang Lyssa bulatkan warna merah tu lah yang patut korang kempen kan . Klik ke mana-mana yang korang rasa nak kempenkan , then akan keluar macam link ini :


GENERATE MY UNIQUE URL  <<----  (Klik kat bahagian ini)  dan akan keluar link korang.

http://adimsarun.says.com/recommendations/celcom-syawal


Kemudian , link tersebut , korang copy dan promote kan di facebook , twitter , dan blog .
Guna lah ayat power-power untuk tarik orang supaya KLIK link tersebut . alahai . Serius sama je macamChurp-Churp !


Nanti ada yang tanya , macam mana nak tahu duit kita dah masuk ? Korang boleh tengok bahagian niyang ada warna hijau tuu :P

 


Ok . kat atas ni maknanya , Eyda dah dapat lah RM10.00 tuu sebab dah 50 orang klik . Haa . Walaupun RM10.00 je kalau kita kumpul-kumpul mahu tak jadi RM1000 . Boleh lah ! Tak mustahil pun . 


Kalau dah cukup RM 50.00 , macam mana nak cash out ? Kat bahagian atas kanan ada gamba DP facebookkita kan ? Tekan situ dan Tekan Reward History . Kat situ ada tempat untuk kita tekan CASH OUT ! Lepas CASH OUT , diorang akan suruh kita isikan nama , nombor akaun semualah . Haaa . Macam tu lah . Tak sampai sebulan nanti korang akan dapatlah duit korang tu . hehe . 


Senang je kan ? Apa tunggu lagi ? JOM JOIN SEKARANG !!

No comments: