بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ “Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”"Ya Allah, di KETIKA aku lakukan kesalahan kepada orang lain, anugerahkanlah KEKUATAN untuk meminta kemaafan, manakala di waktu orang melakukan kesalahan kepadaku, anugerahkanku KEKUATAN memberi kemaafan"

♥ Entry Terkini ♥

Lappy Sudah Sihat ^___^


Hye semua :) Sihat ke ? Semoga semua kawan2 eyda sihat2 belaka nohh . Rindu eyda tk ? Mesti tak kan , tkpe tk kisah(sedih tkde sapa rindu) Dah lama tk update blog membuatkan blog eyda berhabuk kan . Mcm korg semua tahu lappy eyda rosak so eyda tkleh nak update blog . Tapi Alhamdulillah tempoh sebulan sepatutnya lappy siap akhirnya siap awal dari trkh nya , klu tk mmg eyda dpt lappy hjg bulan 7 nie sedih2 . Syukur kpd Allah sbb sentiasa mendengar doa hambaNya .

okay , abaikan jerawat tuh . 
8/7 : eyda dpt call dari technician kedai computer yg lappy eyda dah siap dan dikenakan bayaran RM390 sahaja . Klu ikut harga asal kena caj RM450 tpi sbb ada promosi dan eyda htr lappy kt kedai yg eyda beli so blh lah dpt murah ckit kan . Alhamdulillah , bajet eyda utk sem nie tk lari sangat lah , dan eyda tkde nak susahkan parents . Hari khamis hari tuh selepas koko eyda trus rushing balik Taiping cbb Jumaat tuh eyda nak kena ambik laptop dan terus balik kolej . Eyda tk dpt stay kat rumah 2 3 hari cbb hari sabtu tuh eyda ada program lain . Nak tau program apa korg kena lah stay ngan blog nie dan insyaAllah eyda akan update later . Apa2 pun eyda nak mintak maaf sangat2 kpd sapa yg masuk blog eyda nie tkde cte yg baru dan asyik benda yg sama je . Eyda juga nak mintak maaf kat Amer dan peserta TEAMFOLLOWBACK yg follow eyda dan eyda tk follow korg . InsyaAllah eyda cuba sedaya upaya utk catch up korg semua . Eyda ada byk nak cte nak share ngan korg tpi tk berkesempatan utk menaip lgi cbb terlalu busy . Walaupun sem nie eyda just ambik 7 subjek tpi jadual full je . Setiap hari mesti akan ada program yg eyda kena pergi . Nak bgtau lagi walaupun lappy eyda dah sihat tpi internet kt tmpt eyda sakit . Hajat nak beli broadband tk lepas cbb tk mampu lgi huhu . Tggu next n next sem apa . Okay lah semua , thanks sudi luangkan masa kat blog eyda nie . Eyda akan cuba mengupdate apa yg berlaku sepanjang eyda tk mengonline nie . Korg semua jaga diri , jaga kesihatan . Assalamualaikum :)

\

2 comments:

bai baizura said...

tahniah utk lappy :) haha:P

haz said...

saat lappy rosak memg satu saat yang menyeksakan. haha